Looking For Anything Specific?

Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache Digi24 : Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china).

Larisa Iordache La Cina / Larisa Iordache Digi24 : Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china).. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Larisa andreea iordache (romanian pronunciation:

Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Veste minunată pentru gimnastica românească! Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint.

Interviu Exploziv Cu Larisa Iordache Dezvaluiri Din Intimitatea Gimnastei La Ce Varsta A Fost Primul Sarut Video
Interviu Exploziv Cu Larisa Iordache Dezvaluiri Din Intimitatea Gimnastei La Ce Varsta A Fost Primul Sarut Video from i.ytimg.com
Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache şi cătălina ponor au fost chemate la sediul federaţiei române de gimnastică, alături de antrenorul coordonator lucian sandu, pentru o discuţie pe tema prezenţei singurei gimnaste din românia la rio de janeiro. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului.

She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat: Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. Larisa iordache a cucerit 2 medalii de argint in china. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. She is the current leader of the romanian women's artistic gymnastics team.

Larisa iordache se va lupta pentru trei medalii în finalele individuale de la campionatele mondiale din china. Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. Larisa iordache va mai concura şi în finalele. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului.

Nqjur9xhv4tzrm
Nqjur9xhv4tzrm from ginnasticaartisticaitaliana.it
Galerie foto larisa iordache, gata să obțină calificarea la jo 2020: Larisa inizia a praticare ginnastica artistica all'età di cinque anni. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în larisa iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la ariake gymnastics center. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român.

Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat:

Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Larisa iordache va mai concura şi în finalele de la sol şi bârnă, programate duminică. Am avut o perioadă bulversantă, am avut momente foarte grele. Sportiva noastră a fost depăşită de americanca simone biles, iar locul 3 a fost ocupat. Fără larisa iordache în finală olimpică! După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Este prima medalie a româniei la această probă după 7 ani. După ce a ratat calificarea cu echipa la jocurile olimpice de la rio, din vară, românia are dreptul să înscrie totuşi o gimnastă în concursul individual. Aceasta va fi aleasă dintre cătălina ponor şi larisa iordache, cele mai bune sportive ale momentului. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero.

Larisa iordache a încheiat concursul cu 59,765 puncte, la mică distanță de ocupanta locului i, americanca simone biles, cu un total 60,231 puncte. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Olympic, world and european medalist. Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Olympic, world & european medalist• 13x world cup gold • romanian gymnast • 24 years old• instagram and snapchat:

13 Romania Gymnasts Ideer Gymnast Vackra Bilder Gera
13 Romania Gymnasts Ideer Gymnast Vackra Bilder Gera from i.pinimg.com
Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. După 4 aparate, gimnasta noastră a acumulat 59.765 de puncte, cu puţin sub americanca simone biles. Viimeisimmät twiitit käyttäjältä larisa iordache (@larisa_iordache). Larisa iordache unrealistic aa program 2021. În finala pe echipe gimnastele noastre au terminat pe locul 4, tot larisa iordache fiind sportiva care a punctat cel mai consistent pentru. Cotată cu șanse la medalie, larisa iordache nu va mai putea participa la finala de la bârnă programată astăzi, de la ora 11:50, din cauza unor probleme medicale. Born 19 june 1996 in bucharest) is a romanian artistic gymnast. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero.

Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china).

Este prima medalie la individul câştigată de românia după 7 ani. Problemele de la gleznă o împiedică pe larisa să concureze azi. Larisa iordache a încheiat concursul cu un total de 59,765 puncte, cu care a obţinut medalia de argint. I suoi attrezzi di punta sono la trave e il corpo libero. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china. Gimnasta larisa iordache a câştigat, vineri, medalia de argint în finală la individual compus, la campionatul mondial de la nanning (china). Larisa andreea iordache (romanian pronunciation: Larisa iordache (bucarest, 19 giugno 1996) è una ginnasta rumena, membro della squadra olimpica 2012 e vincitrice di due ori e un bronzo ai campionati europei di bruxelles. Larisa iordache aduce încă o medalie româniei la campionatul mondial de gimnastică din china. Olympic, world and european medalist. Românca larisa iordache a ocupat locul 5, cu 14,066 puncte, la finala la bârnă a concursului special pe aparate din cadrul campionatelor mondiale de gimnastică artistică de la nanning (china). Veste minunată pentru gimnastica românească! „fără larisa iordache în finală olimpică!

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către comitetul olimpic și sportiv român larisa iordache. Larisa iordache a ridicat gimnastica românească pe podium la campionatul mondial din china.

Posting Komentar

0 Komentar